DE EFTELING ALS NIEUWE AANVOERDER VAN AMBITIE

Een logische partner van BrabantSport

Brabant is gastvrijheid, en Brabant is sport. Voor attractiepark de Efteling is het daarom logisch dat het BrabantSport ondersteunt. “Het is voor ons vanzelfsprekend daarvan deel uit te maken, zeker als groot bedrijf met 3300 medewerkers.”

De geschiedenis van de Efteling gaat terug naar de jaren ‘30 toen op de huidige locatie in Kaatsheuvel een sport- en wandelpark werd geopend. Ook bij de officiële opening van het attractiepark in 1952 was sport nog zeer belangrijk.

“Verschillende sporten hebben we binnen de poorten van de Efteling gehad,” vertelt Fons Jurgens, algemeen directeur van de Efteling, “een trapveldje, een wielerbaan, een zwembad. We hebben iets met sport!”

KEUZES VAN DE DIRECTEUREN

Onder toeziend oog van de nieuwste aanwinst van Team Brabant Sport, Nasser El Jackson, werd de directeuren van de Efteling en BrabantSport het vuur aan de schenen gelegd. ‘Nederlander vs Brabander’ en ‘Start van de Tour vs nieuwe attractie’. Bekijk hier de keuzes van Fons Jurgens en Michel Reinders.

MAAK KANS OP EFTELING TICKETS!

Clubcardleden opgelet

In samenwerking met de Efteling geven we 4x4 entreetickets voor de Efteling weg. Like onze Facebook pagina, en deel daar jouw ultieme sportmoment met #Brabantsterkerdoorsport en #Efteling.

Heb je nog geen clubcard? Meld je dan nu gratis aan voor de online BrabantSport clubcard.

De winnaars maken we op 20 juni bekend.

SAMEN MAKEN WIJ BRABANT STERKER DOOR SPORT

Er is geen mooiere manier om als ondernemer je commitment aan onze provincie te tonen dan­ via sport. Als onze partner, als aanvoerder van ambitie, help je sportieve dromen­ waar te maken. Samen met tal van andere toppartners uit ons netwerk. ­Want er is niets mooiers dan samen juichen en genieten van sport.

Eindhoven Airport nieuwe BrabantSport aanvoerder van ambitie

SPORT IS OVERAL

Brabant... Dat o zo gezellige Brabant. De provincie waar Ruud zijn eerste goal scoorde in het rood-wit van PSV. Waar Michael zijn eerste ‘180’ gooide en waar Ireen haar eerste stappen op het ijs zette. Brabanders zijn ambitieus, gezellig en rechtdoorzee. Durven en doen: het ligt in de aard van de mensen in het zuiden. En dat zie je terug in de sport.

BRABANDERS DOEN

Een ding is zeker: hier in Brabant begint het, maar eindigt het niet. Ook buiten onze landsgrenzen zijn onze sporters te vinden. Wanneer het net even iets te ver is om te rennen, fietsen of zwemmen. Dan zijn wij er. Via Eindhoven Airport vlieg je namelijk naar meer dan 80 bestemmingen. Je favoriete internationale sportevenementen liggen dus dichterbij dan je denkt!

VIND ONS OOK OP SOCIAL MEDIA