GEÏNSPIREERD DOOR DE SPORT

Sport verbindt, sport stimuleert, sport maakt vrolijk. Voor de afdelingen Commercial Banking en Private Banking van ABN AMRO in Brabant zijn er vele redenen om zich aan BrabantSport te verbinden. “We slaan de handen ineen om Brabant en sportevenementen op de kaart te zetten.”

Agnes Verbruggen, Daniëlle Flach en Ad Verbeek hebben alle drie hun hart aan Brabant en ABN AMRO verpand. Ze zijn hier geboren en getogen of wonen al ruim 20 jaar in Brabant én ze werken allen meer dan 15 jaar voor de bank. “Hier gebeurt het”, vat Verbeek, private banker bij ABN AMRO, Brabant kernachtig samen.

De bank heeft zich in 2018 aangesloten bij BrabantSport. Flach, directeur Private Banking West- en Midden-Brabant bij ABN AMRO: “Toen me werd verteld over BrabantSport werd ik direct enthousiast. Aandacht voor topsport, breedtesport en gehandicaptensport, daar sluiten we ons graag bij aan. Leuk is ook dat sporten waar je niet snel aan denkt aandacht krijgen.”

MAAK KANS OP VIP TICKETS VOOR HET ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT!

Tennisfans opgelet

In samenwerking met aanvoerder van ambitie ABN AMRO MeesPierson geven we 2x2 VIP dagkaarten weg voor het ABN AMRO World Tournament in Ahoy Rotterdam. Wil jij bij de kwartfinales opvrijdag 14februari zijn? Parkeerplek voor de deur is voor je geregeld en hapjes en drankjes staan voor je klaar! Volg ons op Instagram en laat ons onder de post weten met wie jij wilt genieten van een heerlijke dag toptennis! #brabantsterkerdoorsport

De winnaars maken we op 6 januari bekend.

SAMEN MAKEN WIJ BRABANT STERKER DOOR SPORT

Er is geen mooiere manier om als ondernemer je commitment aan onze provincie te tonen dan­ via sport. Als onze partner, als aanvoerder van ambitie, help je sportieve dromen­ waar te maken. Samen met tal van andere toppartners uit ons netwerk. ­Want er is niets mooiers dan samen juichen en genieten van sport.

MORE2WIN MAATSCHAPPELIJK PARTNER BRABANTSPORT

Trots! Van businessclublid naar maatschappelijk partner (supplier) van BrabantSport: More2Win. Tim van Dooren wil met More2Win meer mensen laten profiteren van sportevenementen zodat er meer winnaars buiten de stadions zijn. More2Win ondersteunt overheden, sportbonden en evenementenorganisaties bij de organisatie van maatschappelijke programma’s rondom sportevenementen.

En daar past BrabantSport goed bij. Tim: ‘BrabantSport vindt het bij alle sportevenementen belangrijk om het maatschappelijk belang naar voren te laten komen. Dat is precies het werkveld waarin wij actief zijn. Veel sportevenementen die BrabantSport ondersteunt, verrijken wij dan ook met maatschappelijke evenementen.’

VIND ONS OOK OP SOCIAL MEDIA