EEN STAD ZONDER URBAN, IS EEN STAD ZONDER TOEKOMST

Brabant is urban. Urban is Brabant. Met het Urban Sports Performance Centre, 4 skateparken, 1 overdekte BMX hal, trainingsfaciliteiten voor skateboarden park en street, BMX freestyle, freerunnen, basketbal 3x3 én het grote aantal talentvolle urban sporters, kunnen we in Brabant met recht zeggen dé urban hotspot van Nederland te zijn. Zaterdag 23 november streek de Dutch Open Park Series: Bowl Battle (skaten) neer in Area 51 Eindhoven.

Een mooie aanleiding om eens kennis te maken met de urban scene via een spectaculair programma met onder andere Pieter van den Hoogenband vanuit zijn rol als Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, de internationale breakdance crew The Ruggeds, wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson én weelchairskater Kevin van Ekert ! Benieuwd? Check snel de video.

MARATHON EINDHOVEN CHALLENGE

Een team, één taak: het waarmaken van de eigen hardloopdroom

MARATHON EINDHOVEN CHALLENGE

Een team, één taak: het waarmaken van de eigen hardloopdroom

Op 13 oktober vond hét grootste hardloopfestijn van Brabant; de marathon van Eindhoven plaats! BrabantSport was als trotse partner betrokken bij dit evenement. In samenwerking met de Marathon Eindhoven en Omroep Brabant hielpen we dit jaar zes Brabanders hun hardloopdroom te bereiken. Brabanders met een bijzonder verhaal én een eigen ambitie. Onze koplopers noemen wij hen!

Aan de hand van een exclusief programma met onder andere een Bodyscan en inspanningstest bij het EnergyLab, een gepersonaliseerd trainingsprogramma, een schoen- en kledingpakket namens Rønnør Eindhoven én een hotelovernachting in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne in de nacht voorafgaand aan de Marathon Eindhoven werd alles op alles gezet op de persoonlijke doelen van de deelnemers te behalen. En ondanks dat de streeftijden niet allemaal behaald zijn, zijn het stuk voor stuk toppers die hebben laten zien wat je met inzet en bereidheid om te leren kunt bereiken!

Geert van Gils

RESULTAAT 10KM

47,51

Tobias van Roon

RESULTAAT 10KM

17,21

John de Haan

RESULTAAT MARATHON
4.48,36

Sjoukje v.d. Boom

RESULTAAT 1/2 MARATHON
1.34,21

Peter Jansen

RESULTAAT 10KM

53,58

Björn Koreman

RESULTAAT MARATHON
2.17,26

OP NAAR GOUD

BRABANTSPORT KALENDER 2020

(* onder voorbehoud kwalificatie plek 1 t/m 7 WK)

WORD FAN VAN BRABANTSPORT

Brabantse sportfans opgelet! Wil jij (inter)nationale topsportevents in je eigen achtertuin meemaken en jouw Brabantse sporthelden ontmoeten? Meld je dan nu gratis aan voor de BrabantSport clubcard.