SPORT ZIT IN ONS DNA

Brabant en topsportevenementen gaan hand in hand. En BrabantSport is vaak sponsor van die (inter)nationale topevents. Daar zijn we trots op en dat delen we natuurlijk graag met jou! Bij Indoor Brabant The Dutch Masters, (14 tot en met 17 maart), bij de LEN Swimming Cup (12 tot en met 14 april) en bij de Euro Hockey League (17 tot en met 22 april) deden verschillende social media toppers voor ons verslag. Hieronder een kleine greep uit het resultaat!

INDOOR BRABANT - THE DUTCH MASTERS

AFGELOPEN MAART STONDEN DE BRABANTHALLEN IN 'S-HERTOGENBOSCH 4 DAGEN LANG VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN DE PAARDENSPORT.

Met nationale en internationale topruiters in een geweldige Brabantse ambiance met in totaal 60.000 bezoekers. BrabantSport is al jarenlang sponsor van dit topevent.

LEN SWIMMING CUP

EEN NIEUW CIRCUIT VAN INTERNATIONALE ZWEMWEDSTRIJDEN

De Swim Cup in Eindhoven maakte dit jaar deel uit van de LEN Swimming Cup. Bijna 3000 bezoekers waren van 12 tot en met 14 april getuige van de zwemkunsten van alle wereldtoppers in het water van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

VOOR ONS DEDEN VERSLAG:

@senns_less

@suzannebrummel

Social: 99.379 bereik 8.175 interacties

EURO HOCKEY LEAGUE

VAN 17 TOT EN MET 22 APRIL STREEK HET INTERNATIONALE HOCKEYCIRCUS NEER IN EINDHOVEN.

Tijdens de Euro Hockey League (hockey-equivalent van de Champions League) streden de 24 beste hockeyteams van Europa onder toeziend oog van ongeveer 15.000 bezoekers op de velden van Oranje Rood om de titel.

VOOR ONS DEDEN VERSLAG:

@jbbouwmeester

@jeroenhertzberger
Social: 73.097 bereik 3.149 interacties

BEN JIJ OOK EEN SOCIAL TOPPER EN LIJKT HET JE LEUK OM VERSLAG TE DOEN VAN ÉÉN VAN DE DOOR BRABANTSPORT GESPONSORDE EVENTS?