BRABANT STERKER DOOR SPORT

Brabant en topsportevenementen gaan hand in hand. En BrabantSport is vaak sponsor van die (inter)nationale topevents. Daar zijn we trots op en dat delen we natuurlijk graag met jou! Bij het WK (Para) Handboogschieten, Libéma Open, de Brabant Trophy, de Marathon Eindhoven én tijdens de Warandeloop deden verschillende social media toppers voor ons verslag met een totaalbereik van 156.884. Hieronder een kleine greep uit het resultaat!

WK (PARA) HANDBOOGSCHIETEN

De WereldKampioenschappen (Para) Handboogschieten van 3 tot en met 16 juni 2019 in ’s-Hertogenbosch waren één groot feest. De WK zorgden voor een totale economische impact van 4,6 miljoen euro. Én een meerderheid van de gevraagde atleten (60%) noemde de WK in ’s-Hertogenbosch zelfs de beste WK Handboogschieten ooit.

In totaal bezochten 10.200 mensen de wedstrijden van de WK én nog eens 13.371 mensen kwamen via de verschillende side-events in aanraking met het evenement, zoals een BowBingo voor eenzame ouderen, Archery for Everyone clinics voor mensen met een beperking en Stay Focused concentratietrainingen voor eindexamen-kandidaten. Wat een prachtig sportfeest voor Brabant!

VOOR ONS DEDEN VERSLAG:

LIBÉMA OPEN

Het Libéma Open het grastennistoernooi, dat op het terrein van het Autotron in Rosmalen plaatsvond van 10 - 16 juni 2019 kenden met Adrian Mannarino (FRA) en Alison Riske (USA) twee mooie internationale topwinaars. Met een bezoekersaantal van 60.000 zette Libéma Open Brabant goed op de kaart. Én, onze eigen influencers sloegen een balletje met niemand minder dan tennislegende Michaëlla Krajicek.

VOOR ONS DEDEN VERSLAG:

KAMPIOEN IN ÉÉN DAG

Op donderdag 24 oktober vond Kampioen in één dag plaats tijdens het unieke turnevent de Brabant Trophy (22-27 oktober) bij Maaspoort Sports & Events. Brabant telt vele ondernemers, bedrijven en instellingen. Zij ontmoetten elkaar, deelden kennis en werkten samen. Aanwezigen leerden in 1 dag van de absolute kampioenen in sport, business en marketing. Want, niemand minder dan Epke Zonderland, Minke Booij, Bob van Oosterhout, Arko van Brakel, Richard van Kray en José Woldring deelden hun ervaringen.

WARANDE BY NIGHT

Van 22 tot en met 24 november vond de Warandeloop plaats met op 22 november de IFF Warande by Night Universityrun. Dit jaar was het een bijzondere editie want de run ging door allerlei locaties en gebouwen van Tilburg University. Je kwam op locaties waar je normaal gesproken niet komt. Én, iedereen liep met een BrabantSport led foam stick. Heb jij dit collectors item ook bemachtigd? De Warandeloop trok in totaal 9400 bezoekers.

VOOR ONS DEDEN VERSLAG:

BEN JIJ OOK EEN SOCIAL TOPPER EN LIJKT HET JE LEUK OM VERSLAG TE DOEN VAN ÉÉN VAN DE DOOR BRABANTSPORT GESPONSORDE EVENTS?